Η απελπισία μιας Ελληνίδας μάνας που δεν έχει φαγητό για τα παιδιά της! ΣΟΚ!

Πολιτικοί ανίκανοι να σώσουν τις οικογένειες….Κυβερνήσεις που χωρίζουν την μάνα από τα παιδιά της…..Εκπρόσωποι του λαού που οδηγούν τα παιδιά μακριά από την αγκαλιά των γονιών τους, μαυρίζοντας τις καρδιές μικρών και μεγάλων που απλά τους εμπιστεύτηκαν.

Όπως έκανε και μία 30χρονη μητέρα 4 μικρών παιδιών, που σήμερα φοβάται που δεν έχει φαγητό να τα ταίσει και επειδή τα αγαπά πολύ ζητά να της τα πάρουν!

Να τα πάνε σε ίδρυμα ώστε να έχουν  φαγητό……Ξεριζώνει την καρδιά της για την δική τους επιβίωση

Και ναι το Ελληνικό κράτος που με επιείκεια  χαρακτηρίζουμε ανύπαρκτο δεν ντρέπεται…..Δίνει επιδόματα ενοικίου σε ζάμπλουτους υπουργούς του και αφήνει μία μάνα να έχει νηστικά τα μωρά της!

Για την ανάπτυξη «ρε γαμώτο» ας πεθάνει ο λαός…..Για τα μνημόνια ας αφανίσουμε όσους μας δίνουν τις βουλευτικές αποζημιώσεις……Για την «σωτηρία» της οικονομίας και της δικής τους πολιτικής καριέρας που ξεκίνησε και συνεχίζεται σε ψέματα και κοροιδία!!!!!

Αυτοί είναι…….Αυτοί άραγε θα δώσουν ποτέ απολογία σε μητέρες όπως η 30χρονη, που πέρασε την πόρτα του  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και ζήτησε να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο από τα τέσσερα παιδιά της!

«Δώστε λύση στο πρόβλημά μου», φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και λόγω φτώχειας δεν μπορεί να τα μεγαλώσει, αφού το μόνο της έσοδο είναι το πολυτεκνικό επίδομα.

Η πολύτεκνη μητέρα είναι άνεργη εδώ και πολύ καιρό και έτσι αποφάσισε να παραδώσει στις κοινωνικές δομές τα δύο της μεγαλύτερα παιδιά, ηλικίας 13 και 14 ετών.

Η νομική διαδικασία προβλέπει να κατατεθεί αίτηση προκειμένου τα ανήλικα να παραχωρηθούν στη μητέρα της ή σε κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο.

Έτσι.....Κύριοι και Κυρίες της κυβέρνησης.....Έτσι σώστε την Ελλάδα!

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπουτσάνης: Δεν κινδυνεύουν οι παραγωγικές εγκαταστάσεις από τη φωτιά στη Ριτσώνα

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Παπουτσάνης με αφορμή τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη Ριτσώνα σε …