Ότι ασελγούσε σε βάρος νεαρού με νοητική υστέρηση κατηγορείται...77χρονος

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 26χρονου με νοητική υστέρηση από 77χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα "eviazoom.gr", το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Αγοράς και έγινε αντιληπτό από περαστικό.

Όπως φέρεται να είπε ο εν λόγω μάρτυρας, είδε τον 77χρονο κάτοικο Χαλκίδας κρυμμένο πίσω από έναν μαντρότοιχο να ασελγεί σε βάρος του νεαρού, επίσης Χαλκιδέου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άντρες της αστυνομίας, που συνέλαβαν τον 77χρονο. Πλέον ο ηλικιωμένος άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον Ανακριτή Χαλκίδας και να λάβει τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το think tank των αποδήμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το think tank, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του …