Πρόσληψη με έμμισθη εντολή

Διαγωνισμό για την πλήρωση με επιλογή μίας θέσης με έμμισθη εντολή θα πραγματοποιηθεί για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του, ως "δικηγόρου, παρ’ Αρείω Πάγω και εν ελλείψει παρ’ Εφέταις", στο Δήμο Καλύμνου.

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4194/13 (Κώδικας Δικηγόρων) όπως ισχύει κάθε φορά και θα συνδέεται με το Δήμο Καλύμνου με σχέση έμμισθης εντολής.

Αντικείμενο της απασχόλησης του ανωτέρω δικηγόρου θα είναι η προάσπιση δια της δικαστικής οδού των συμφερόντων του Δήμου Καλυμνίων και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου αυτού, η νομική εκπροσώπηση ου ενώπιον των Δικαστηρίων και κάθε δικαστικής αρχής , η παρακολούθηση των δικαστικών υποθέσεων, η γνωμοδότηση για κάθε νομικό θέμα που τίθεται από το Δήμαρχο, από το Δημοτικό Συμβούλιο, από την Οικονομική Επιτροπή, από τους Προϊσταμένους Διευθύνσεων και Τμημάτων, Αυτοτελών Τμημάτων και Γραφείων, η εξώδικη- δικαστική εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον Διοικητικών Αρχών ή άλλων φορέων για θέμα νομικής φύσεως, η παροχή νομικών υπηρεσιών γενικά σε θέματα που ανακύπτουν κατά τη λειτουργία της υπηρεσίας καθώς και η εν γένει υποστήριξη σε θέμα που άπτονται νομικής έρευνας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το think tank των αποδήμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το think tank, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του …