Εταιρείες ενδιαφέρονται για ενίσχυση του προσωπικού τους

Θέσεις εργασίας με προοπτικές, ευέλικτα ωράρια και άνοδο για όσους επιλεγούν έχοντας τα κατάλληλα προσόντα, έχουν ανοίξει τις τελευταίες ημέρες σε πολλές εταιρείες.

Αναλυτικά:

Alouette

Η Alouette A.E. αναζητά Πωλήτρια Πλήρους Απασχόλησης για τα Βριλήσσια.Η ιδανική υποψήφια πρέπει να διαθέτει εμπειρία στις πωλήσεις, ενδιαφέρον για το αντικείμενο, γνώση αγγλικών, γνώση χρήσης Η/Υ και δημιουργικό πνεύμα και ευχάριστη προσωπικότητα. Εάν κι εσείς επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη δυναμική και δημιουργική ομάδα της Alouette δεν έχετε παρά να μας στείλετε το βιογραφικό σας στο e-mail: hrm@alouette.gr.

Αθηναϊκη Ζυθοποιεία

Η Αθηναϊκη Ζυθοποιεία Α.Ε. επιθυµεί να προσλάβει για τη ∆/νση Εφοδιαστικής Αλυσίδας τεχνικο προσωπικο για τα εργοστάσια της. Ο καταλληλος υποψηφιος θα πρεπει να κατέχει Πτυχίο ΑΕΙ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού , Μηχανολόγου Μηχανικού, να εχει προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 χρόνια σε: συστήµατα χαµηλής και µέσης τάσης, θέµατα οργανολογίας, προϋπηρεσία σε βιοµηχανικό περιβάλλον θα ήταν επιθυµητή, πολύ καλή γνώση Αγγλικών, γνωρίζει τη Γερµανική Γλώσσα (επιθυµητή), εχει ικανότητα επικοινωνίας, προσωπική παρακίνηση, ευελιξία και πνεύµα οµαδικής εργασίας, ευχέρεια µετακινήσεων. Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος να υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του τµήµατος παραγωγής, την επίβλεψη και εκτέλεση της συντήρησης του εξοπλισµού. Η εταιρία προσφέρει άριστο εργασιακό περιβάλλον, ιατροφαρµακευτική κάλυψη, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης. Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σηµείωµα αναγράφοντας τον κωδικό της αγγελίας ΜΗΧ_0218

GEA

Ο GEA αναζητά νέους για τη στελέχωση του Τμήματος Τηλεφωνικής Επικοινωνίας και Υποστήριξης. Ο κύριος ρόλος του εργαζόμενου είναι η τηλεφωνική ενημέρωση συγκεκριμένων επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν ηχογραφημένη μουσική, καθώς και η επεξήγηση της νομικής υποχρέωσης του συγγενικού δικαιώματος, με τελικό στόχο τη σύμβαση των επιχειρήσεων με τον Οργανισμό. Στα καθήκοντα εργασίας περιλαμβάνεται η διαχείριση εξερχομένων κλήσεων και προτεραιοποίησή τους, η τηλεφωνική ενημέρωση πελατών και η ενημέρωση συστημάτων με στοιχεία πελατών. Οι ιδανικοί υποψήφιοι οφείλουν να έχουν αριστες επικοινωνιακές ικανότητες και άνεση στην τηλεφωνική επικοινωνία, πτυχίο Νομικής, ικανότητες εργασίας υπό πίεση και προσαρμοστικότητα σε αλλαγές, αντίστοιχη προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, αποτελεσματικές πωλησιακές δεξιότητες, πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και εφαρμογών του MS Office, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες με βάση μηνιαίο εναλλασσόμενο πρόγραμμα. Προσφέρονται σταθερός μισθός, ευέλικτο ωράριο, εκπαίδευση και μηχανισμοί αξιολόγησης. Αποστολή βιογραφικών στο: cvs@geamusic.gr (ΚΩΔ: ΔΕ1) ή συμπλήρωση online φόρμας: http://www.geamusic.gr/?m=main-cv&sel=1&bg=pw5.

MARK AaLEN

Η αλυσίδα οπτικών MARK AaLEN επιθυμεί να προσλάβει για τα καταστήματα της περιοχής των Αθηνών Πωλητές με πτυχίο οπτικού ή/και προϋπηρεσία επιθυμητά αλλά όχι απαραίτητα. Η αλυσίδα αναζητά ανθρώπους με ενδιαφέρον και όρεξη για δουλειά, υπευθυνότητα και ικανότητα στην επικοινωνία. Ανθρώπους που επιζητούν τη γνώση, αγαπούν την εξέλιξη και στοχεύουν ψηλά για να γίνουν μέλη της ομάδας πωλήσεων των καταστημάτων του δικτύου. Εάν επιπλέον είναι πτυχιούχοι οπτικοί, θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και να εξελίξουν τις γνώσεις τους ως μέλη μιας πλήρως καταρτισμένης επιστημονικής ομάδας. Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης. Στείλτε μας το βιογραφικό σας με e-mail στη διεύθυνση cv@markaalen.gr

ΙΚΕΑ

Για τo Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών στα Χανιά Κρήτης, η ΙΚΕΑ αναζητά Υπάλληλο Καταστήματος Mερικής απασχόλησης (κωδ.: CPPCOW_0218). Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται ο προσανατολισμός στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη, ο προσανατολισμός στο αποτέλεσμα, η αποτελεσματική συνεργασία με συναδέλφους και προϊσταμένους, το ομαδικό πνεύμα, η πολύ καλή επικοινωνία, το απολυτήριο Λυκείου, η καλή γνώση Αγγλικών, η γνώση Η/Υ, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες. Εάν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας του ΙΚΕΑ, στείλε το πλήρες βιογραφικό σου σημείωμα συμπληρώνοντας την on line αίτηση στο http://www.fourlisgroup-careers.gr μέχρι τις 15 Μαρτίου 2018.

 

Βιοϊατρική

O όμιλος εταιριών υγείας Βιοϊατρική στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό τουΧειριστή Ακτινολογικών Μηχανημάτων για τη στελέχωση των τμημάτων κλασικού ακτινολογικού, αξονικού και μαγνητικού τομογράφου Κωδικός θέσης: ΚΩΔ. ΤΕΧ 02/18.Στα απαραίτητα προσόντα και ικανότητες περιλαμβάνονται το πτυχίο Τ.Ε.Ι. ακτινολογίας και ακτινοθεραπείας ή πτυχίο Ι.Ε.Κ. βοηθού ακτινολογίας (με πιστοποιητικό επάρκειας γνώσεων και κατάρτισης σε θέματα ακτινοπροστασίας Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), επιθυμητή προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώση Η/Υ, δυνατότητα απασχόλησης σε ευέλικτα ωράρια / βάρδιες. Προσφέρονται συνεχής εκπαίδευση, προοπτικές εξέλιξης σε ένα σύγχρονο και αξιοκρατικό περιβάλλον και αριστες συνθήκες εργασίας. Αποστολή βιογραφιμκού στο: hr@bioiatriki.gr

ΜΕΤΑδραση

Η ΜΕΤΑδραση αναζητά Κοινωνικό/ή Λειτουργό για να στελεχώσει το τμήμα των Ασυνόδευτων Ανηλίκων στη Λέσβο ή τη Χίο και συγκεκριμένα να απασχοληθεί στο πρόγραμμα Οικογενειακής Φιλοξενίας – Αναδοχής Ασυνόδευτων Ανηλίκων. Στα απαιτούμενα προσόντα περιλαμβάνονται το πτυχίο κοινωνικής εργασίας (ΠΕ/ΤΕ), η αδεια ασκήσεως επαγγέλματος, η προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε πλαίσιο παιδικής προστασίας ή/και φορείς προγραμμάτων αναδοχής/υιοθεσίας, η αριστη γνώση Αγγλικών, η αριστη γνώση χειρισμού H/Y, η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας σε ομάδα και η μόνιμη διαμονή στη Λέσβο ή τη Χίο. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, συνοδευόμενο από επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση foster@metadrasi.org με ένδειξη στο θέμα: SW_FOSTER.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απεργία στην ιταλική RAI κατά της λογοκρισίας

Ζητούν να διασφαλιστεί παράλληλα «η πλουραλιστική, ισορροπημένη και αξιόπιστη ενημέρωση». Οι δημοσιογράφοι της ιταλικής δημόσιας …