Ενός χρόνου μία θέση

 

Ενδιαφέρεται για την αγορά υπηρεσιών από ένα (1) φυσικό πρόσωπο για γραμματειακή υποστήριξη, το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες προς την Αρχή κατά κύριο λόγο στη Λευκωσία για περίοδο 12 μηνών που μπορεί να ανανεωθεί από μέρους της Αρχής για ακόμη 12 μήνες, έναντι συνολικής αμοιβής €14.400,00 συν Φ.Π.Α. το χρόνο, η Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Δικαίωμα υποβολής προσφοράς/αίτησης έχουν φυσικά πρόσωπα τα οποία διαθέτουν:

  • Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλο ή πτυχίο ή δίπλωμα τριετούς μεταλυκειακού κύκλου,
  • Απολυτήριο Αναγνωρισμένης Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης.

-Οι προσφοροδότες που κατέχουν προσόν, θα πρέπει να διαθέτουν διετή, τουλάχιστον, εμπειρία, μετά την απόκτηση του προσόντος αυτού, σε σχέση με γραφειακές/γραμματειακές υπηρεσίες.

-Οι προσφοροδότες που κατέχουν προσόν, θα πρέπει να διαθέτουν πενταετή, τουλάχιστον, εμπειρία σε σχέση με γραφειακές/γραμματειακές υπηρεσίες, μετά την απόκτηση του απολυτηρίου.

  • Καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών / προγραμμάτων γραφείου.
  • Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα και ευθυκρισία.
  • Λευκό Ποινικό Μητρώο.
  • Να μην έχουν ηλικία μικρότερη των 17 χρόνων.
  • Οι άρρενες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στη Δημοκρατία, εκτός αν έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπα του Διαγωνισμού από τα Κεντρικά Γραφεία της Αρχής (τηλ.22817200), στη Λεωφ. Λεμεσού 5, 5ος όρ., Λευκωσία, από τα γραφεία της Αρχής στα λιμάνια Λεμεσού (τηλ.25207200) και Λάρνακας(τηλ.24815225) ή από την ιστοσελίδα της Αρχής www.cpa.gov.cy .

Οι προσφορές/αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν με συστημένη επιστολή υπόψη της Γενικής Διευθύντριας στη διεύθυνση

  • Λεωφ. Λεμεσού 5, 2112 Λευκωσία/ Τ.Θ. 22007, 1516 Λευκωσία

ή να υποβληθούν στο Κιβώτιο Προσφορών στα Κεντρικά Γραφεία της Αρχής, στη Λεωφόρο Λεμεσού 5, 5ος όρ., 2112 Λευκωσία, σε κλειστό φάκελο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση διασύνδεσης POS για επιχειρήσεις με ασύμβατα συστήματα

Παράταση διασύνδεσης POS για επιχειρήσεις με ασύμβατα συστήματα. ΑΑΔΕ: Παροχή επιπλέον χρόνου στη διασύνδεση για …