Μία η θέση σε Δομή Κέντρου Μελετών

Στη διαχείριση περιστατικών περιλαμβάνεται και η παραπομπή περιστατικών σε αρμόδιους φορείς, συνοδεία σε υπηρεσίες όταν κρίνεται απαραίτητο, παροχή πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας και γενικότερη ψυχοκοινωνική στήριξη των εξυπηρετουμένων, σχετικά με τα ακθήκοντα του ατόμου που θα επιλεγεί για την θέση του "ψυχολόγου"  για διαχείριση περιστατικών έμφυλης βίας σε γυναίκες πρόσφυγες Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας στη Μαλακάσα", του Κέντρου Γυναικείων Μελετών & Ερευνών «ΔΙΟΤΙΜΑ» .

Απαιτήσεις/ Προϋποθέσεις

  1. Πτυχίο Ψυχολογίας (Μεταπτυχιακό σχετικό με το αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί)
  2. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  3. Τουλάχιστον 1 χρόνο εργασιακής εμπειρίας στον τομέα του προσφυγικού/μεταναστευτικού και ειδικότερα στον τομέα της έμφυλης βίας
  4. Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  5. Εξαιρετική γνώση Ελληνικών και Αγγλικών (γραπτά και προφορικά).
  6. Γνώση άλλων γλωσσών (Αραβικά, Γαλλικά, Φαρσί) θα συνεκτιμηθεί

Παρακαλώ πολύ όπως αποστείλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα στο hr.diotima@gmail.com σημειώνοντας στο θέμα UNHCR_Malakasa_P

Παρακαλώ όπως φροντίσετε τα συνημμένα αρχεία να έχουν στο τίτλο το επίθετο και το είδος του αρχείου Name_CV/ Name_Cover_Letter.

Οι θέσεις μπορεί να καλυφθούν και νωρίτερα από την καταλυτική ημερομηνία σε περίπτωση που βρεθούν οι κατάλληλες/οι υποψήφιες/οι, λόγω της άμεσης ανάγκης υλοποίησης τους προγράμματος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …