5μηνη απασχόληση

Προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου, εξειδικευμένο προσωπικό (1 άτομα) από την υπογραφή της σύμβασης και για πέντε (5) μήνες, το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών – ΕΛΚΕ στο πλαίσιο της πράξης «Δημιουργία εργαλείων και ορισμός διαδικασιών για την καταγραφή των αστέγων».

Κύριος στόχος του έργου και αντικείμενο είναι η διενέργεια πιλοτικής έρευνας καταγραφής των αστέγων δρόμου και σε δομές φιλοξενίας σε 5 δήμους προκειμένου να διαμορφωθεί πρόταση ανάπτυξης μόνιμου μηχανισμού περιοδικής καταγραφής των αστέγων στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας από το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η συνολική διάρκεια του έργου είναι 5 μήνες και περιλαμβάνει δύο παραδοτέα: α) τη διενέργεια της πιλοτικής καταγραφής και β) τη διατύπωση πρότασης για τη δημιουργία μόνιμου μηχανισμού καταγραφής και παρακολούθησης της κατάστασης αναφορικά με τους αστέγους στην ελληνική επικράτεια.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέα πρόκληση της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

 Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό …