Υπηρεσία Δήμου προκήρυξε 7 θέσεις

Προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και 23/3/2018 (Παρασκευή) στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, στο Δημοτικό Κατάστημα που εδρεύει επί της οδού: Πλατεία Μουσών 1, στο Δομοκό, αρμόδιος υπάλληλος κος. Παπαχρήστος Γεώργιος (τηλ.2232 3 50208), ο Δήμαρχος Δομοκού, "ως υδρονομείς".

Το Δημοτικό συμβούλιο με την υπ’ αριθ. 28η /26-2-2018 [ ΑΔΑ: 6ΞΔ4Ω9Α-ΖΡΚ ] απόφασή του, καθόρισε τον αριθμό των θέσεων των υδρονομέων άρδευσης σε επτά [7] άτομα, ήτοι:

  • Δύο [ 2 ] θέσεις προορίζονται για το αρδευτικό δίκτυο της Δ.Ε. Ξυνιάδος
  • Τέσσερις [ 4 ] θέσεις προορίζονται για το αρδευτικό δίκτυο Δ.Ε. Θεσσαλιώτιδος
  • Μία [1] θέση προορίζεται για το αρδευτικό δίκτυο της Δ.Ε. Δομοκού

Πληροφορίες παρέχονται από το Δήμο Δομοκού – Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Διεύθυνση:

  • Πλατεία Μουσών 1 – Δομοκός, τηλέφωνο 2232 3 50208 ( FAX: 2232 3 50234), αρμόδιος υπάλληλος: κ. Παπαχρήστος Γεώργιος

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Η Ελλάδα δεν είναι Λουξεμβούργο, δεν είναι όλοι φίλοι μας, δίπλα δεν μας ρίχνουν γαρύφαλλα

Ο Ν. Δένδιας τόνισε ότι το αμυντικό μας οικοσύστημα προσφέρει στο ΑΕΠ το αμελητέο, όπως …