Βουλευτές έριξαν δακρυγόνα μέσα στο κοινοβούλιο(VIDEO)

Χαμός  μέσα σε κοινοβούλιο όταν μέλη της αντιπολίτευσης έριξαν καπνογόνα μέσα στην αίθουσα προκειμένου να σταματήσουν την ψηφοφορία στη Βουλή του Κοσόβου, που αφορούσε στα σύνορα με το Μαυροβούνιο.

Και αυτό διότι βουλευτές του αντιπολιτευτικού κόμματος Vetevendosje («Αυτοδιάθεση») πέταξαν μέσα στην αίθουσα τα καπνογόνα, αναγκάζοντας όλους τους βουλευτές να εγκαταλείψουν τον χώρο.

Το συγκεκριμένο κόμμα είναι κατά της συμφωνίας που υπογράφηκε το 2015 με το Μαυροβούνιο καθώς υποστηρίζει ότι εκχωρούνται λανθασμένα περίπου 80.000 στρέμματα γης στη γειτονική χώρα.

Παρόμοιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, με εκτόξευση δακρυγόνων μέσα στο κοινοβούλιο και συγκρούσεις με την αστυνομία στους δρόμους είχαν γίνει και σε προηγούμενες απόπειρες επικύρωσης της συμφωνίας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Πιστεύω ότι έχω τα εχέγγυα να έχω μια πραγματικά άριστη κυβέρνηση»

«Η πραγματικότητα είναι ότι εάν πετύχω σε αυτό το οποίο κάνω, πολλές καριέρες παραδοσιακών πολιτικών …