Απαράδεκτη διαφήμιση της "PRAKTIKER" εναντίον των απεργιών στα Μέσα Μεταφοράς

Για απαράδεκτη προβοκάτσια της PRAKTIKER εναντίον των απεργιών, κάνουν λόγο εργαζόμενοι και συνδικαλιστικά στελέχη του κλάδου, αφού η εταιρεία επέλεξε να διαφημίσει το νέο κατάλογο ποδηλάτων της αναφέροντας «Με το ποδήλατο οι απεργίες δεν σας αγγίζουν!».

Στη δεύτερη σελίδα του νέου καταλόγου της, η πολυεθνική προσπαθεί να πείσει το καταναλωτικό κοινό για τα «προτερήματα» του ποδηλάτου, ένα εκ των οποίων είναι και η απαλλαγή από τις απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συγκεκριμένα η PRAKTIKER αναφέρει «Με το ποδήλατο οι απεργίες δεν σας αγγίζουν! Εάν συνηθίζετε να κυκλοφορείτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σίγουρα έχετε βρεθεί πολλές φορές στην άβολη θέση να μην ξέρετε πώς να πάτε στη δουλειά σας! Βάζοντας το ποδήλατο στη ζωή σας δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πια για αυτό, αφού το ποδήλατο δεν απεργεί!»

Στην πραγματικότητα, λένε οι συνδικαλιστές, πρόκειται για προβοκάτσια χειρίστου είδους, αφού επιχειρεί να πουλήσει ποδήλατα και να αποκομίσει κέρδος, στη βάση ενός απαράδεκτου κοινωνικού αυτοματισμού σε βάρος των εργαζομένων στα Μ.Μ.Μ.

To ERGASIANEWS επικοινώνησε με εκπροσώπους σωματείων στα Μ.Μ.Μ, οι οποίοι δηλώνουν έξαλλοι με την πολυεθνική, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται και δημόσια καταδίκη της και θα απαιτηθεί η απόσυρση του απαράδεκτου, όπως ισχυρίζονται, διαφημιστικού φυλλαδίου.

Παρακάτω ολόκληρο το έντυπο

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.23 MB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης: Θα ήθελα να δω στην γιορτή της ΝΔ Καραμανλή και Σαμαρά

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε, ωστόσο, ότι η απουσία των Καραμανλή και Σαμαρά «δεν …