Φέρνουν εξάμηνη παράταση των συμβάσεων στους Δήμους

Παρά τις περί αντιθέτου δηλώσεις, πηγές στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης λένε ότι αναμένεται ρύθμιση Γεροβασίλη - Σκουρλέτη για 6μηνη παράταση των συμβασιούχων στους δήμους. Το σύστημα του ΑΣΕΠ έκλεισε -παρά τις διαβεβαιώσεις για παράταση των αρμόδιων Υπουργών- και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους.

Όχι γιατί οι ίδιοι καθυστέρησαν ή το επέλεξαν, αλλά λόγω των πολλών προβλημάτων και το "μπλοκάρισμα" που είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα από τη δυσλειτουργία - υπερφόρτωση του συστήματος. Η απειλή να τιναχθεί η προκήρυξη στον αέρα από τις επικείμενες δικαστικές προσφυγές όσων δεν πρόλαβαν να καταθέσουν εγκαίρως, χωρίς δική τους υπαιτιότητα, τις αιτήσεις τους, είναι ορατός.

Έτσι, Σκουρλέτης και Γεροβασίλη εξετάζουν το ενδεχόμενο να δώσουν 6μηνη παράταση στις συμβάσεις των υφιστάμενων συμβασιούχων των δήμων, "χρυσώνοντας το χάπι" σε δημάρχους (βλ. Πατούλη) και αγανακτισμένους συμβασιούχους. όπως λένε, "το σύστημα έκλεισε και κανένας δεν πρόκειται να υποβάλει νέα αίτηση".

Θα δοθεί μια μικρή παράταση στις συμβάσεις, ώστε να απαμβλυνθούν οι όποιες αντιδράσεις...έτσι ως "τελευταίο δωράκι" λίγο πριν την κηδεία της "ελπίδας" που καλλιέργησε η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε όσους εκ των συμβασιούχων πίστεψαν ότι θα μονιμοποιηθούν οι ίδιοι (ομηρείας πριμοδότηση που λέγανε...) και όχι κάποιοι άλλοι άνεργοι με περισσότερα μόρια λόγω της ανεργίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλβανικά ΜΜΕ: Ο Ράνα φέρνει πούλμαν για να γεμίσει το Γαλάτσι

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 6.000 άτομα στο θέατρο του Γαλατσίου Φιέστα στην Ελλάδα …