Πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό του Πάσχα

Αν και οι εκτιμήσεις για τον καιρό του Πάσχα 2018 δεν είναι απόλυτως δυνατόν να είναι ακριβείς, ωστόσο υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις για το τι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Βδομάδα.

Έτσι, λοιπόν, η τάση του καιρού δείχνει πως θα επικρατεί άστατος καιρός την μεγάλη βδομάδα.

Αναλυτικά στοιχεία:

Μ. Δευτέρα ‎02-04-2018

Καιρός: γενικά αίθριος από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις στα νότια. στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά. άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μ. Τρίτη ‎03-04-2018 και Μ. Τέταρτη ‎04-04-2018

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά. άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και την τρίτη στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. θερμοκρασία: σε άνοδο την Τέταρτη.

Μ. Πέμπτη ‎05-04-2018

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα στο ιόνιο και τα ηπειρωτικά. άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο ιόνιο 5 μποφόρ. θερμοκρασια: χωρις αξιολογη μεταβολη.

Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται ο καιρός να είναι άστατος ενώ το μεγάλο Σάββατο αναμένεται μικρή βελτίωση του καιρού, ενώ την Κυριακή του Πάσχα φαίνεται ως μία πρώτη εκτίμηση ότι ο καιρός θα είναι αίθριος σε ακρετές περιοχές της χώρας.

Σημείωση: Οι αναλυτικές προβλέψεις αναμένονται στις επόμενες ημέρες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …