Τελικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Ε/2017

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Ε/2017 (ΦΕΚ 21/29.06.2017, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστήμονα επί θητεία στο γνωστικό αντικείμενο «Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης [κωδικός θέσης:10004] στο Ν.Π.Ι.Δ. – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας:

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. έχουν αναρτηθεί ο πίνακας προσληπτέου καθώς και ο πίνακας κατάταξης υποψηφίων

Όλοι οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων (προσληπτέου και κατάταξης υποψηφίων) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ, (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Καμία ανοχή στους δράστες της επίθεσης στους εθελοντές της Πάρνηθας

«Εγκληματική ενέργεια σε βάρος συμπολιτών μας που με αυταπάρνηση, με τα ιδανικά της αλληλεγγύης και …