Θέσεις ειδικευμένου προσωπικού

Άμεση ανάγκη από το απαραίτητο ειδικευμένο προσωπικό, λόγω των αυξημένων αναγκών του την υπάρχουσα χρονική περίοδο, με την πλήρωση τις παρακάτω θέσεις ειδικευµένων ιατρών, επί θητεία, του κλάδου Ε.Σ.Υ, ανακοινώνει η Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου.

Θέσεις:

Για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας (αρµοδιότητας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου)

  • ∆ύο (2) θέσεις ειδικευµένων ιατρών, ειδικότητας Ψυχιατρικής, στον εισαγωγικό βαθµό Επιµελητή Β’

Οι επιλεγόµενοι ιατροί, θα προσληφθούν στον εισαγωγικό βαθµό του Επιµελητή Β΄ και ακολούθως θα εξελιχθούν βαθµολογικά µέσα στο σύστηµα, σύµφωνα µε τον Ν.3754/2009. Ουδείς υποβάλλει υποψηφιότητα σε θέση κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. σε Νοσοκοµείο αν δεν έχει εκπληρώσει την υπηρεσία υπαίθρου που ορίζει το Ν.∆.67/68 (ΦΕΚ.303/Α) ή δεν έχει νόµιµη απαλλαγή (άρθρο 39, παρ.11 του Ν. 2737/99).

Σε θέσεις ειδικευµένων ιατρών Ε.Σ.Υ. που προκηρύσσονται µέχρι τις 31 ∆εκεµβρίου 2018, δεν µπορούν να θέσουν υποψηφιότητα ιατροί, που υπηρετούν σε άλλη θέση ειδικευµένου/ης ιατρού Ε.Σ.Υ., εκτός εάν παραιτηθούν από τη θέση που κατέχουν µέχρι τη λήξη προθεσµίας υποβολής δικαιολογητικών της παρούσας προκήρυξης (άρθρο 49 παρ.4 του Ν.4508/2017, ΦΕΚ 200/Α΄/2017).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …