Αρκετά ήταν τα μαγαζιά που άνοιξαν την Κυριακή του Πάσχα για να πουλήσουν ψητό αρνί σούβλας, το οποίο είχε την τιμητική του λόγω της ημέρας και στη Χαλκίδα.
Σύμφωνα με έρευνα αγοράς του "EviaZoom.gr", η τιμή σε ψητοπωλεία, παραδοσιακές ταβέρνες και καλά εστιατόρια κυμαινόταν από 23 έως 25 ευρώ το κιλό.
Παρόλα αυτά όμως, «πρωταθλήτρια» στη τιμή αναδείχτηκε μία ψαροταβέρνα στην παραλία, η οποία χρέωνε το αρνί σούβλας προς 33 ευρώ το κιλό.