Εν ψυχρώ δολοφονία εγκύου τραγουδίστριας επί σκηνής(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Μία έγκυος τραγουδίστρια δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο Πακιστάν ενώ βρισκόταν επί σκηνής. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την τρομερή σκηνή προκαλεί σοκ. Ειδικότερα, το βίντεο δείχνει δύο άνδρες να πετούν χρήματα στα πόδια της ενώ εκείνη τραγουδάει όρθια, στη συνέχεια ακούγονται πυροβολισμοί και η άτυχη κοπέλα βρίσκεται στο έδαφος.

Η 24χρονη έγκυος τραγουδίστρια αρχικά δεν είχε δεχτεί να σηκωθεί και τραγουδούσε καθιστή. Μετά την επιμονή ενός θεατή σηκώθηκε. Ήταν τότε που την εκτέλεσε εν ψυχρώ ο μεθυσμένος Tarique Ahmed Jatoi, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Το περιστατικό συνέβη στο Kanga Village, κοντά στην επαρχία Sindh. Το σοκαρισμένο κοινό έσπευσε να βοηθήσει τη νεαρή κοπέλα που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. «Η Samina αρνήθηκε να χορέψει επειδή ήταν έγκυος.

Η άρνησή της εξαγρίωσε τον δράστη που τη σκότωσε» δήλωσε ο σύζυγός της, σύμφωνα με την Daily Mail και απαίτησε ο δράστης να καταδικαστεί για τη διπλή δολοφονία της συζύγου του και του αγέννητου παιδιού τους.

Ο δράστης, σύμφωνα με το BBC, καθόταν στην πρώτη σειρά και πυροβόλησε στον αέρα ενώ η Samina έλεγε το τρίτο τραγούδι της. Μια όμως από τις σφαίρες τη χτύπησε με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …