Πρώτο βήμα για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης σε θυγατρική του ΟΤΕ

Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για πρώτη φορά στη θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, την Cosmote e-value. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης τόσο εντός του ομίλου ΟΤΕ όσο και με έργα τρίτων εταιρειών.

Απασχολεί περίπου 5500 εργαζόμενους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και είναι η κορυφαία εταιρεία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον τομέα αυτό.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία πολύ θετική εξέλιξη, καθώς υπάρχει ένα σωματείο του ΟΤΕ, το οποίο και αγκαλιάζει τους εργαζόμενους των θυγατρικών εταιρειών και ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα τους.

Να συμπληρώσουμε στα υπέρ ότι ήδη υπεγράφη με θετικό για τους εργαζόμενους πρόσημο η επιχειρησιακή σύμβαση μεταξύ της ΟΜΕ-ΟΤΕ και της διοίκησης του ΟΤΕ, οπότε ήρθε η ώρα να ρυθμιστούν συλλογικά και οι όροι αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στις θυγατρικές.

Αν λάβει δε κανείς υπόψιν ότι στο νέο διαφημιστικό μήνυμα η COSMOTE δηλώνει ότι  «προσπερνώντας ανισότητες και εμπόδια ο καθένας από εμάς μπορεί να αξιοποιεί τις ευκαιρίες του σήμερα και να χτίζει ένα καλύτερο αύριο», τότε είναι σίγουρο ότι η διοίκηση δεν θα προβάλει ιδιαίτερες αντιρρήσεις στην έναρξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου για την έστω σταδιακή απάμβλυνση των εργασιακών ανισοτήτων στον όμιλο.

Μάλιστα όπως τονίζει η ΠΑΣΕ ΟΤΕ:


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …