3ήμερη προθεσμία 4 προσλήψεων

Ύστερα από την υπ’ αριθ. 18/12-02-2018 απόφαση του ∆.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού τεσσάρων (4) ατόµων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της η Πρόεδρος του Ν. Π. ∆. ∆. Κ. Νευροκοπίου.

Θέσεις:

  • 1 ∆Ε Νοσηλευτών
  • 1 ∆Ε ∆ιοικητικός
  • 1 ΥΕ Βοηθός Μαγείρου
  • 1 ΥΕ Γενικών Καθηκόντων

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι έλληνες πολίτες
  2. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
  3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν

Για την ειδικότητα Νοσηλευτών, φωτοαντίγραφο διπλώµατος επαγγελµατικής κατάρτισης ΙΕΚ ή πτυχίο Α’ και Β’ κύκλου σπουδών λυκείου ή τεχνικής επαγγελµατικής σχολής δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης ή σχολής µαθητείας του ΟΑΕ∆ του Ν. 1346/83 ή άλλου ισότιµου τίτλου σχολικής µονάδας της ηµεδαπής ή αλλοδαπής.

  1. Για την ειδικότητα ∆ιοικητικός απολυτήριος τίτλος ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ή άλλος ισότιµος τίτλος σχολικών µονάδων της ηµεδαπής ή της αλλοδαπής, ανεξαρτήτου ειδικότητας.
  1. Για τις ειδικότητες Βοηθού Μαγείρου & Γενικών Καθηκόντων απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριταξίου γυµνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει µέχρι και το 1980 απολυτήριο ∆ηµοτικού Σχολείου)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Ν. Π. ∆. ∆. Κ. Νευροκοπίου (∆/νση: Π. Κάβδα 6, τηλ: 2523350165-167) και αρµόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Μόσχογλου Ζωή κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία τριών (3) ηµερών από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της επιχείρησης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων έως 10.5.2024

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, υπουργείο εργασίας από 8 …