Κανένα ίχνος από τον 32χρονο Θάνο-Ενεργοποιήθηκε το "Silver Alert"(ΦΩΤΟ)

Ενεργοποιήθηκε σήμερα η Γραμμή Ζωής Silver Alert μετά από προσπάθειες της οικογένειας, του εξαφανισθέντα από την περασμένη Πέμπτη, Θάνου Ακρίβου από τη Ναύπακτο, σε περιοχή του Άργους.

Με τον τρόπο αυτό θα λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις η εξαφάνιση και όλοι ευελπιστούν να βρεθούν κάποια στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζοντα, χωρίς μέχρι τώρα κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο πατέρας του αγνοουμένου αποκάλυψε στο "npress.gr" ότι ο ιδιοκτήτης ενός συνεργείου αυτοκινήτων της περιοχής είδε ότι ο 32χρονος βρισκόταν στο όχημά του έως τις 3 το απόγευμα της Παρασκευής.
«Μία φορά άνοιγε το καπό, την άλλη το πορτμπαγκάζ και γενικά φαινόταν να είναι σε απόγνωση» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης δόθηκε εντολή στην Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση από την Εισαγγελέα Ναυπλίου για έρευνα σε κάμερες γειτονικών κτιρίων στην περιοχή Πανόραμα του Άργους. Οπότε από εκείνη την στιγμή οι Αρχές αναζητούν και άλλο ένα ασημί αυτοκίνητο, μάρκας BMW, ο οδηγός του οποίου φέρεται ότι βοήθησε την Πέμπτη τον Θάνο.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, λίγο μετά τις 3 μ.μ. «πλεύρισε» το όχημα του 32χρονου (επίσης BMW) και άνοιξαν το καπό σε μια προσπάθεια να τροφοδοτήσει με ενέργεια την μπαταρία του από τη δική του. Ομως στο αυτοκίνητο του αγνοουμένου η μπαταρία βρίσκεται στο πίσω μέρος, κάτι που προφανώς δεν γνώριζε κανένας από τους δύο οδηγούς, με αποτέλεσμα ο μυστηριώδης άγνωστος να φύγει. Η Ασφάλεια τον αναζητεί καθώς ενδεχομένως θα βοηθήσει στην έρευνα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …