Η ΓΣΕΕ στηρίζει την κινητοποίηση του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων ΜΟΔ ΑΕ


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ), έχει προαναγγείλει και γνωστοποιήσει την από 4/4/2018 ομόφωνη απόφαση των οργάνων του για την πραγματοποίηση απεργίας – αποχής από κάθε διαδικασία και ενέργεια, για όσο χρόνο αυτές διαρκούν, που συνδέονται με την αξιολόγηση των εργαζομένων στην Κεντρική Υπηρεσία της ΜΟΔ και τις Ειδικές Υπηρεσίες του Ν. 4314/2014.

Η ΓΣΕΕ συμπαρίσταται και θα στηρίξει με κάθε νόμιμο τρόπο την απεργιακή αυτή κινητοποίηση, η οποία με την προκήρυξή της καλύπτει, ανεξαρτήτως της ιδιότητας μέλους, το σύνολο των υπηρετούντων στην Κεντρική Υπηρεσία της ΜΟΔ ΑΕ και Ειδικές Υπηρεσίες του Ν. 4314/2014.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …