Πρόσληψη ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης

Προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για τις ανάγκες του έργου «Υποστήριξη αναγκών μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και της ερευνητικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου καθώς και άλλης συναφούς με αυτή δραστηριότητας» (ΕΡ-1700-01), ένα συνεργάτη για τη διαχείριση έργων και προγραμμάτων, σύμφωνα με την από 18/04/2018 απόφαση της 15ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Διαχείρισης του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ του ακαδημαϊκού έτους 2017-18 (ΑΔΑ:6ΛΣΞ469Β4Μ-ΩΗΖ), στο πλαίσιο των αναγκών για την εύρρυθμη λειτουργία του, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΛΚΕ/ΟΠΑ).

Το φυσικό αντικείμενο του έργου που θα ανατεθεί είναι κυρίως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, το εξής:

Διαχείριση ερευνητικών, μελετητικών και εκπαιδευτικών έργων και προγραμμάτων του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ

Εκτιμώμενη διάρκεια: Έως δώδεκα (12) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με τα ισχύοντα και με αρχική τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο.

Προϋπολογισμός: Έως δεκαοκτώ χιλιάδες (18.000€) ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Στο αναφερόμενο ποσό δεν περιλαμβάνονται και θα προστεθούν εφόσον χρειαστεί – τυχόν αναλογούσες και καταβλητέες από τον ΕΛΚΕ/ΟΠΑ εργοδοτικές εισφορές.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων

  • Πτυχίο Τμημάτων Σχολών Οικονομίας ή/και Διοίκησης Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμο αναγνωρισμένο της αλλοδαπής.
  • Συναφές Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης (ΜΔΕ) της ημεδαπής ή ισότιμος αναγνωρισμένος τίτλος της αλλοδαπής με βαθμό αποφοίτησης τουλάχιστον «Λίαν Καλώς».
  • Προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον τριών (3) χρόνων, ως εργαζόμενος/συμβασιούχος συμβεβλημένος με Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) ή Επιτροπή Ερευνών ελληνικών Πανεπιστημίων ή Ερευνητικών Ιδρυμάτων ή Ερευνητικών Κέντρων ή Ερευνητικών Ινστιτούτων ή δημόσιων φορέων ή οργανισμών ή υπηρεσιών ασχολούμενων κυρίως με τη διαχείριση έργων Έρευνας και Ανάπτυξης. Αντικείμενο ζητούμενης προϋπηρεσίας: Η προσμετρώμενη προϋπηρεσία πρέπει, υποχρεωτικά, να αφορά διαχείριση έργων/προγραμμάτων, στο πλαίσιο κάθε είδους έργου ή προγράμματος υλοποιούμενου ή διαχειριζόμενου από ΕΛΚΕ ή/και από Επιτροπές Ερευνών ή/και από άλλους φορείς όπως οι ως άνω αναφερόμενοι.
  • Πιστοποιητικό τουλάχιστον καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας (είναι απαραίτητη προϋπόθεση, αλλά δεν αξιολογείται περαιτέρω).
  • Γνώση χειρισμού υπολογιστών και ειδικότερα: α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου (είναι απαραίτητη προϋπόθεση, αλλά δεν αξιολογείται περαιτέρω).
  • Τουλάχιστον δύο (2) συστατικές επιστολές από πρόσωπα που κατέχουν θέση διοικητικής ευθύνης και έχουν ίδια γνώση της επαγγελματικής και επιστημονικής επάρκειας και των επιδόσεων του υποψήφιου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις και διενεργείται …