Κατέρρευσε γιγαντιαίος φλεγόμενος ουρανοξύστης(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Ένας νεκρός και τρεις αγνοούμενοι είναι ο απολογισμός από την πυρκαγιά και την κατάρρευση γιγαντιαίου ουρανοξύστη στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

 

Οι φλόγες έφτασαν μέχρι και τον τελευταίο όροφο του ουρανοξύστη και σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του την ώρα που προσπαθούσαν να τον σώσουν λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει ο φλεγόμενος ουρανοξύστης.

Η φωτιά ξέσπασε σε δυο κτίρια στο Largo do Paissandu. Το ένα από τα κτίρια κατέρρευσε ενώ το άλλο είναι ακόμα τυλιγμένο στις φλόγες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, 57 οχήματα προσπαθούν να σβήσουν ακόμα την φωτιά. Τα κτίρια ήταν ακατοίκητα και ήταν ιδιοκτησία της ομοσπονδιακής αστυνομίας αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιοι έμεναν στους τελευταίους ορόφους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …