Καταδίκη του ξυλοδαρμού συνδικαλιστών από το Π.Α.ΜΕ(ΦΩΤΟ)

Η Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία (ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ), η πλειοψηφούσα παράταξη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, καταγγέλλει "τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, επικεφαλής της ομάδας αγνώστων ατόμων, καταδικάζοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τον ξυλοδαρμό και τις ύβρεις που διέπραξαν σε βάρος στελεχών της παράταξης μας σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα:

Σήμερα το πρωί, η παράταξή μας προσήλθε στον πρώτο όροφο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και εγκατέστησε ξανά στο γραφείο της την υπάλληλο Χ.Κ. , την οποία θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή, το φερόμενο ως προεδρείο του ΕΚΠ (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, αποστάτες), είχε εκδιώξει με βίαιο τρόπο από τα καθήκοντά της. Η εγκατάσταση της εργαζόμενης στο γραφείο της έγινε αρχικά παρουσία των Δ. Μαρμούτα και Κ. Σπανού και εν συνεχεία των Δ. Αγγελόπουλου και Γ. Παναγοπούλου, οι οποίοι προσήλθαν στο χώρο και δεσμεύθηκαν ότι εφεξής η συναδέλφισσα Χ.Κ θα ασκεί ανεμπόδιστα τα καθήκοντά της, στο γραφείο της. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το θέμα επιλύθηκε και υπήρξε διαπαραταξιακή συμφωνία επί του ζητήματος, κατέφθασαν στο κτήριο «δυνάμεις» του ΠΑΜΕ, αγνώστων ατόμων, τα οποία άρχισαν να προπηλακίζουν μέλη της Προσωρινής Διοίκησης και στελέχη της παράταξής μας. Και δεν περιορίστηκαν στους προπηλακισμούς. Ο Δ. Αγγελόπουλος, αισθανόμενος «ασφαλής» περιτριγυρισμένος από δεκάδες συντρόφους του...επιτέθηκε βιαιοπραγώντας σε βάρος δυο μελών της Προσωρινής Διοίκησης, βρίζοντας χυδαία, χτυπώντας και σπρώχνοντάς τους στις σκάλες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή και η σωματική τους ακεραιότητα.

Μας προβληματίζει έντονα στάση της Αστυνομίας, η οποία μέχρι σήμερα είναι στη λογική «ας τα βρείτε μεταξύ σας»... που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στην πρόκληση σοβαρού γεγονότος ή δυστυχήματος στο μέλλον. Επί σειρά μηνών κάποιοι ανενόχλητοι αυτοδικούν, βιαιοπραγούν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους δικαστικές αποφάσεις και ακυρώνοντας με παράνομο τρόπο δημοκρατικές διαδικασίες.

Εμείς απλά ρωτάμε:

Πρέπει να θρηνήσουμε νεκρούς στο για να εφαρμοστεί ο νόμος στο κτήριο της οδού Κολοκοτρώνη;

Τέλος επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή εικόνα που αντικρίσαμε στο γραφείο της εργαζόμενης, από το οποίο προκύπτει ότι το Σαββατοκύριακο αφαιρέθηκαν, η εξωτερική μονάδα με τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή, το φωτοτυπικό μηχάνημα και φάκελος με παραστατικά που υπήρχαν στο λογιστήριο.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Μαΐου 2024 για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα …