Κλείνουν οι μπάρες στους σταθμούς του Μετρό

Οι μπάρες στους σταθμούς του Μετρό θα κλείσουν «μέχρι τα μέσα Μαΐου» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως εξήγησε αυτό δεν συνέβη μέχρι σήμερα γιατί «δεν είχαν εκδοθεί όλες οι κάρτες για άτομα με αναπηρία και ανέργους».

Σύμφωνα με τον ίδιο «τα έσοδα από το ηλεκτρονικό εισιτήριο δείχνουν αν άξιζε να το κάνουμε αυτό και άξιζε τον κόπο καθώς από τις 250.000 κάρτες που εκδίδαμε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τώρα έχουμε φτάσει τις 700.000 κάρτες».

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης για τον θάνατο Μολυβιάτη: Έφυγε ένας ευπατρίδης, ένας ξεχωριστός Έλληνας

«Τίμησε την Ελλάδα ως διπλωμάτης, ως διευθυντής του γραφείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ως Υπουργός Εξωτερικών. …