Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης από τον ένστολο μπαμπά της(Σκληρό VIDEO)

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν πατέρα να χτυπά με μανία την 14χρονη κόρη του στο σχολείο.

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Ο πατέρας κλήθηκε από τον διευθυντή του σχολείου, επειδή η 14χρονη συμπεριφέρθηκε με ασέβεια στο δάσκαλό της.

Όταν έφτασε στο σχολείο, άρχισε να χτυπά με μανία την κόρη του ενώ το πιο σοκαριστικό της όλης υπόθεσης, είναι ό,τι μπροστά στο συμβάν βρίσκονταν άτομα και κανείς δεν αντέδρασε.

Ο 44χρονος πατέρας σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ είναι αστυνομικός με 24ετή θητεία. Ο άνδρας κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιού στης 19 Μαρτίου και παραδόθηκε στις αρχές στις 2 Απριλίου, ενώ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την αστυνομία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η απάντηση του Βελόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η δήλωση του Αρχιεπισκόπου …