Πα "τέρας" με συνεργό τη σύζυγό του βίασε την κόρη του και 2 φίλες της!

Πατέρας κατηγορείται ότι βίασε την 15χρονη κόρη του και δύο φίλες της, για να τις απαλλάξει από τα κακά πνεύματα. Ο άνδρας, που κατονομάστηκε μόνο ως Χαβιέ Χ. Ντ., θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στην Ισπανία την Πέμπτη και οι εισαγγελείς επιδιώκουν ποινή φυλάκισης 45 ετών.

Οι βιασμοί έγιναν στο σπίτι του, κοντά στη Βαρκελώνη και σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή, η σύζυγός του ήταν συνεργός του και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 9 ετών.

Μάλιστα σύμφωνα με το "BBC" η γυναίκα ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια των βιασμών και έφτασε στο σημείο να ρωτήσει τα άτυχα κορίτσια «πώς ήταν». Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος αίρεσης που του ζήτησε να βιάσει τα κορίτσια, αλλιώς θα έπεφτε κατάρα στους συγγενείς τους!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …