Με νόμο ελεύθερη η καλλιέργεια ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα

Κοινή υπουργική απόφαση που επιτρέπει την καλλιέργεια της ιατρικής κάνναβης δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Στην υπουργική απόφαση καθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις αλλά και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την καλλιέργεια και επεξεργασία της φαρμακευτικής κάνναβης.

Παράλληλα, ορίζεται ότι ως αρμόδια αρχή για την εποπτεία και τον συντονισμό τόσο των εγκαταστάσεων των μονάδων, όσο και των μεταφορών των τελικών προϊόντων την Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΔΔΑ/ΑΕΑ), τις οικείες Αστυνομικές Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας, τα οικεία Τμήματα Ασφαλείας και, όπου δεν υφίστανται τέτοια, τα οικεία Αστυνομικά Τμήματα.

Την απόφαση υπογράφουν οι συναρμόδιοι υπουργοί, Ν. Τόσκας, Αλ. Χαρίτσης Στ. Κοντονής Α. Ξανθός Β. Αποστόλου.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [317.65 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αντέχει η ΕΕ νέα διεύρυνση προς τα ανατολικά;

Ο πόλεμος στην Ουκρανία θέτει ξανά στην ευρωπαϊκή ατζέντα το ζήτημα της διεύρυνσης, 20 χρόνια …