Aναλογία για το 2019: Μία πρόσληψη για κάθε αποχώρηση

Η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων στη Δημόσια Διοίκηση συζητήθηκε στη συνάντηση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη με τους θεσμούς. Σχετικά με τις προσλήψεις, συμφωνήθηκε για το 2019 η αναλογία σε σχέση με τις αποχωρήσεις να διαμορφωθεί στο 1:1 (μία πρόσληψη για κάθε μία αποχώρηση), ενώ να σημειωθεί ότι για φέτος ο κανόνας προσλήψεων - αποχωρήσεων είναι 1:3.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεσμοί αναγνώρισαν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις διαδικασίες της κινητικότητας (θα συνεχιστεί το 2018 με δύο ακόμη κύκλους) και της ηλεκτρονικής αξιολόγησης, για την οποία η υπουργός ανέφερε ότι οι εγγραφές δημοσίων υπαλλήλων στη νέα, ψηφιακή πλατφόρμα - διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη- ξεπερνούν ήδη τις 30.000.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …