Βαρύς ο πόνος του θανάτου του Χάρρυ Κλυνν

Έφυγε από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν σε ηλικία 78 ετών. Ο καλλιτέχνης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, έπαθε κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη. Πριν δύο χρόνια είχε χάσει τον γιο του Νίκο Τριανταφυλλίδη, γνωστό σκηνοθέτη, από καρκίνο.

Η απώλεια του γιου του τον τσάκισε ...

Ο χαμός του γιου του ήταν ένα βάρος ασήκωτο για τον αγαπημένο κωμικό. Χαρακτηριστική σκηνή, ήταν η στιγμή που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την πομπή ως την ταφή.

Η κατάσταση της υγείας, που ήταν ήδη επιβαρυμένη, δεν του το επέτρεψε. Οι δικοί του άνθρωποι, τον είχαν οδηγήσει αμέσως εκτός ναού και τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο της οικογένειάς του, όπου φόρεσε αμέσως την μάσκα οξυγόνου. Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο γιος του πέθανε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου του 2016, σε ηλικία 49 ετών, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο τόσο στη μουσική όσο και στο σινεμά, δύο χώρους τους οποίους υπηρέτησε πιστά και με πάθος. Ροκ στην ψυχή, ο ιδρυτής του συναυλιακού χώρου Gagarin 205, ισχυρή προσωπικότητα, ταλαντούχος, εναλλακτικός, ευαίσθητος. Πάλευε για μήνες με τον καρκίνο.

Ο Χάρρυ Κλυνν για την απώλεια του γιου του

«Μας λείπει το παιδί μας. Μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο. Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον “έφαγε”. Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι ξαφνικά». (Εφημερίδα Freddo, Ιούνιος, 2016)


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Ποιοι θα έχουν από φέτος πλήρη απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος - Σε ποιους δεν …