Αιτήσεις για θέσεις σε Δήμους

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και 25-05-2018 στην έδρα του Δήμου, στο Δημοτικό Κατάστημα Ζαγοράς, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για την αρδευτική περίοδο 2018, ως "Υδρονομείς Άρδευσης", από τον Δήμαρχο Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Αριθμός θέσεων

Το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’αριθμ.207/2018 απόφασή του, κατόπιν μη αποδοχής διορισμού δύο (2) Υδρονομέων, αποφάσισε την κάλυψη των δύο (2) κενών θέσεων υδρονομέων άρδευσης για τα παρακάτω δύο (2) αρδευτικά δίκτυα της Δημοτικής Κοινότητας Ζαγοράς και της Τοπικής Κοινότητας Πουρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού, στο Δημοτικό Κατάστημα στη Ζαγορά, ταχ. δ/νση: Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, εντός δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), έως και την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, στην αρμόδια υπάλληλο κα Γάκη Σπυριδούλα (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.124).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …