Προσωπικό για 40 κενές θέσεις

Προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούνμε νόμιμες αλλά γρήγορες διαδικασίες, καθώς απαιτείται άμεση η κάλυψη των υπαρχόντων κενών θέσεων, ως "40 υδρονομείς" να καταθέσουν τις αιτήσεις τους, ο Δήμος Αλμωπίας.

Στην αίτηση που υποβάλλεται για τον διορισμό επισυνάπτονται:

  • Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής ταυτότητας
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 από την οποία να προκύπτει ότι 1]γνωρίζει γραφή και ανάγνωση , 2]ότι πληρεί τις προϋποθέσεις για πρόσληψη στο Δημόσιο και δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 16 του υπαλληλικού κώδικα (δηλαδή να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι ή να τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα).
  • Πιστοποιητικό του οικείου δημάρχου περί της εγγραφής του υποψηφίου στο μητρώο.
  • Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου [αναζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία μας] Δ]Και επιπλέον όποιο άλλο δικαιολογητικά αναφέρεται στο έντυπο της αίτησης που θα διατίθεται στους ενδιαφερομένους από το Γραφείο Προσωπικού του Δήμου.

Πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Προσωπικού του , κατά τις εργάσιμες ημέρες, τηλέφωνα 2384350206, 2384350282.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Στα Επιτηρητικά Φυλάκια Στρογγύλης και Ρω

Ευχές με στελέχη του υπουργείου και οπλίτες αντάλλαξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Ο Υπουργός Εθνικής …