Τριπλή η πρόσληψη

Ύστερα από την υπ’ αριθ. 56/2018 απόφαση του Δ.Σ. ,η οποία εγκρίθηκε με την αριθμ. πρωτ. 5286/50069/3-5-2018 (ΑΔΑ:Ψ2Ν7ΟΡ10-7ΞΛ) απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας, ανακοινώνει ο Δήμος Τεμπών ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, ως "3 ΔΕ Ναυαγοσωστών" προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών –επάνδρωση όλων των παραλιών του Δήμου Τεμπών που έχουν χαρακτηριστεί πολυσύχναστες για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και τουριστικής προβολής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στo γραφείο προσωπικού του Δήμου Τεμπών (Δ/νση: Μακρυχώρι, τηλ: 24953-50410) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κα. Παπαδημητρίου Δήμητρα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία τεσσάρων (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, έως και 29/05/2018


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάσχα πολιτικών αρχηγών: Πού θα περάσουν

Εν μέσω προεκλογικής αντιπαράθεσης και για τις σχέσεις των κομμάτων με την εκκλησία το φετινό …