Μόνο τα έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετούνται σήμερα στα νοσοκομεία

Στην σημερινή 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ συμμετέχει και η ΠΟΕΔΗΝ, με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, ενώ στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση έξω από το Υπ. Υγείας.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Το ολιστικό Σχέδιο» ανάπτυξης της κυβέρνησης είναι ένα νέο επικαιροποιημένο Μνημόνιο με δυσμενή μέτρα πολλών ετών και καλεί τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ να κατέβει στους δρόμους για να αγωνιστεί για τους μισθούς, τις συντάξεις, τα κοινωνικά δικαιώματα, τη Δημόσια Υγεία και Πρόνοια, ενάντια στα μέτρα λιτότητας.

Ο κύκλος της Δημόσιας Υγείας έκλεισε. Για να ανοίξει νέος χρειάζονται επενδύσεις και όχι λόγια του αέρα. Επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Χρειάζονται όλα τα πρωτογενή πλεονάσματα της κυβέρνησης για να αγγίξουμε τις Δημόσιες Δαπάνες Υγείας των άλλων χωρών της Ευρώπης»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι καταστροφές από την πυρκαγιά φέρνουν πάλι στο προσκήνιο το έλλειμμα ασφάλισης

Μόλις το 15% περίπου των κατοικιών είναι ασφαλισμένο έναντι των φυσικών καταστροφών Του Χρυσόστομου Τσούφη …