Στην φυλακή το ζευγάρι για το ερωτικό τρίο με τον 13χρονο στην Κέρκυρα

Προφυλακίστηκε με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα το ζευγάρι, που κατηγορείται για το ερωτικό τρίο με 13χρονο στην Κέρκυρα, μόλις ολοκλήρωσε την απολογία του στον ανακριτή Κέρκυρας, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας το ζευγάρι των Κερκυραίων κρίθηκε προφυλακιστέο με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και αρμόδιου εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει το "corfutvnews.gr", το πρωί της Τρίτης ο πατέρας του αγοριού κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του και μητέρα του 13χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο πατέρας μίλησε αποκλειστικά στο Star και ανέφερε:

«Το έβλεπα συνέχεια με τα ίδια ρούχα, νηστικό, στον δρόμο, γυρνούσε μόνος του. Ήταν έξω βράδυ 3 η ώρα… ένα παιδί, συνέχεια στον δρόμο και κανένας δεν του έδινε σημασία. Παραμελημένος. Όποτε μίλαγα με τη μάνα πάντα τσακωνόμασταν, πάντα με έβριζε.

Το παιδί το είπε στον θείο και ο θείος κατευθείαν πήρε το παιδί στην ασφάλεια και με ενημέρωσε και πήγα και εγώ στην ασφάλεια. Γιατί το παιδί ήταν παραμελημένο από τη μητέρα. Η καταγγελία έγινε από τον θείο και όχι από τη μητέρα που λένε.

Μιλάω γιατί είναι ο γιος μου και έχω κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν για το παιδί με ό,τι μπορώ. Έχει η μάνα όμως την επιμέλεια και δεν μπορώ να κινηθώ μόνος μου. Έχω απευθυνθεί πριν 1 χρόνο στο Χαμόγελο του Παιδιού, να με βοηθήσουνε, με βοηθήσανε…»

Πηγή: star.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης για ψηφιακό σχολείο: Η τεχνολογία βοηθάει το σχολείο επικουρικά

«Τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο, ιστορικοί ναοί, δεν μπορούν να μετατρέπονται σε τζαμιά»,τόνισε …