Ο γιος δολοφόνησε τον 70χρονο στην Ζάκυνθο-Το μυστικό που οδήγησε στο έγκλημα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την ομολογία του δράστη, ο γιος ήταν αυτό που σκότωσε τον 70χρονο.

Από την αρχή η αστυνομία ερευνούσε στο συγγενικό περιβάλον του για τον ένοχο, φού σταμάτησε οικειοθελώς το φορτηγάκι του στην άκρη της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων, ίσως γιατί είχε ραντεβού μαζί του.

Όταν εξετάστηκαν ο 26χρονος γιος του συνταξιούχου και η αλβανικής καταγωγής μητέρα του από το δεύτερο γάμο του, υπέπεσαν σε αντιφάσεις και δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν γιατί δεν παρέστησαν στην κηδεία του 70χρονου. Στις επίμονες ερωτήσεις, «έσπασαν» τελικά το βράδυ της Τρίτης και ο 26χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του επειδή τον κακοποιούσε και έκανε το ίδιο στα ανήλικα αδέλφια του από τον τρίτο γάμο, ένα 10χρονο κοριτσάκι και ένα 7χρονο αγοράκι!

Το χρονικό

Στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής έστησε ενέδρα στον πατέρα του και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε. Το θύμα, που είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα, βρήκε ένας ταξιτζής που περνούσε από το σημείο και παραξενεύτηκε επειδή είδε σταθμευμένο το φορτηγάκι του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

"Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας σε βάρος του 26χρονου.

Ο 26χρονος σύμφωνα με την ανακοίνωση, το βράδυ της Κυριακής (27.05.2018) στην περιοχή Αη Λιάς Βολιμών Ζακύνθου, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο (επαναληπτική καραμπίνα) τον 70χρονο, μέσα στο αυτοκίνητο του.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο.

Ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Live η συνέντευξη Μητσοτάκη στην ΕΡΤ

Τώρα δικαιώνεται η στάση μας, γιατί βλέπαμε τι γινόταν, βλέπαμε τον εθνικιστικό παροξυσμό του VMRO, …