47χρονος το θύμα εργατικής τραγωδίας-Φλεγόταν-Τον χτύπησαν 20.000 βολτ!

Στις 15 Ιουνίου θα συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία του εργατικού ατυχήματος που σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2011, με υπάλληλο της ΔΕΗ, η οποία διεκόπη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, λόγω ωραρίου.

Τότε ο εργαζόμενος της ΔΕΗ ανέβηκε σε στύλο για επισκευή και χτυπήθηκε 3 φορές από ηλεκτρικό ρεύμα 20.000 βολτ...

Ο εργαζόμενος που υποβλήθηκε σε 28 εγχειρήσεις και έμεινε για ένα χρόνο στην εντατική, σώθηκε από θαύμα, αλλά «πλήρωσε» βαρύ κόστος, αφού έχασε τα δύο του χέρια, ενώ υπέστη ακόμα πολλά προβλήματα υγείας, από τα εξωτερικά εγκαύματα και τα πλήγματα που δέχθηκαν εσωτερικά του όργανα.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται έξι στελέχη της ΔΕΗ, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια, ενώ ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του ατυχήματος από το πρόσωπο που έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο εργαζόμενο, που υποστήριξε ότι δεν είχαν τηρηθεί τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας.

Μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε τον εργαζόμενο που φλεγόταν! Προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, αλλά, όπως είπε, το δέρμα του ξεκολλούσε πάνω στα χέρια του, ενώ ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να σβήσει από τη μνήμη του τη μυρωδιά του καμένου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κομισιόν: Απαντά στον Μητσοτάκη για την ακρίβεια

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο αξιωματούχο, "η Κομισιόν παραμένει διαρκώς προσηλωμένη στην κατάργηση των αδικαιολόγητων ρυθμιστικών …