Δίμηνης σύμβασης 4 προσλήψεις

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν 3584/2007, θα γίνει η πρόσληψη με δίμηνη σύμβαση, λόγω αυξημένων αναγκών, συνολικά τριών (3) εργατών ΥΕ για πυρασφάλεια,  προκειμένου να φυλάσσουν και να προστατεύουν τον Δήμο από τον κίνδυνο πυρκαγιάς κατά την κρίσιμη περίοδο.

Τα άτομα αυτά θα κάνουν περιπολίες στις εκτός οικισμού περιοχές της Ελαφονήσου, ώστε να περιφρουρείται το νησί από τον κίνδυνο πυρκαγιάς και ό,τι κρίνεται αναγκαίο για την ασφάλεια της Ελαφονήσου από φωτιές.

Επίσης στον ίδιο Δήμο ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ για δύο μήνες από μήνα Ιούλιο 2018, για τους λόγους που αναφέρονται στο εισαγωγικό μέρος, και συγκεκριμένα:

  • 1 Οδηγοί Απορριμματοφόρων –φορτηγών (ΔΕ)
  • 3 Εργάτες/εργάτριες Προσωπικό Καθαριότητας

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Το ψηφιακό σχολείο θα δώσει ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες σε μαθητές απομακρυσμένων περιοχών

Η χώρα μας αναμένεται να έχει τριπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με την Ευρωζώνη (2,2% …