Περισσότερες πληροφορίες 12 κενών θέσεων που άνοιξαν

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας τριών (3) μηνών,προκηρύχθηκαν με άμεση κάλυψη και όλες τις νόμιμες διαδικασίες, στην ειδικότητα "12 Εργατών Γενικών Καθηκόντων (Εργάτες Πυροπροστασίας Πυρασφάλειας)", από το ΔήμοΛαυρεωτικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση- υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  2. Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο προσωπικός αριθμός φορολογικού μητρώου του υποψηφίου (Α.Φ.Μ) καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Ι (Αριθμός Μητρώου Ι.Κ.Α) και ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης(Α.Μ.Κ.Α.).
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης.
  4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία δηλώνει ο υποψήφιος ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα

Τα δικαιολογητικά (μαζί με την αίτηση) οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα καταθέσουν στο Γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Λαυρεωτικής μέχρι και 31.05.2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 22923-20152 και 20140 (Γκίκας Φ, Μπαράτατζη Ν).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Το ψηφιακό σχολείο θα δώσει ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες σε μαθητές απομακρυσμένων περιοχών

Η χώρα μας αναμένεται να έχει τριπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με την Ευρωζώνη (2,2% …