Συνεχίζεται ο «κόκκινος» εκμαυλισμός στο Εργατικό κέντρο Πατρών

"Καταγγέλλει και  καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση ενάντια στον Εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρη Καραγεωργόπουλο" η ΟΣΕΤΥΠ , στην ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε.

"Τα μέλη της διορισμένης από το Δικαστήριο Προσωρινής Διοίκησης του Ε.Κ. Πατρών, την Κυριακή 5 Μαΐου 2018 έκαναν  την «αδιανόητη» κίνηση αμφισβήτησης εκλογικών διαδικασιών σε ένα συνέδριο παρωδία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.  Ε.Κ. Πατρών, καταθέτοντας σχετική ένσταση –  το αποτέλεσμα της οποίας ήταν να  στείλει  στο νοσοκομείο τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρη Καραγεωργόπουλο.

Ο συνάδελφος Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, με τις ιδιότητες του,  ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Ιδιωτ. Υπάλληλων Ελλάδας  και ως Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας εργαζομένων στα τυχερά παιχνίδια,  είναι γνωστό τοις πάσι,   ότι διακρίνεται για το ήθος του, την αξιοπρέπεια του και την αγωνιστικότητα του  τόσο στο χώρο εργασίας του όσο και στον συνδικαλιστικό  χώρο.

Τέτοιες τραμπούκικες, εκδικητικές  και τρομοκρατικές  συμπεριφορές, ορισμένων συνδικαλιστών και μη,  ορκισμένων στην κομματική τους γραμμή , που νείρονται  το Εργατικό Κέντρο Πατρών  δε μπορούν  και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες.

Το συνδικαλιστικό κίνημα οφείλει να απομονώσει αυτά τα  ταραχοποιά  στοιχεία,  καμία ανοχή στην βία  απ’ όπου κι αν προέρχεται."

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΞ για τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί: Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί …