Για διάστημα τριών μηνών 15 νέες θέσεις

Μετά την 137/18 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου που εγκρίθηκε με την 774/71661/18-5-18 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει δεκαπέντε (15) εργάτες πυροπροστασίας για την κάλυψη εκτάκτων και κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών πυροπροστασίας, για διάστημα τριών (3) μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/07.

Απαιτούμενα προσόντα Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ. 2 του Ν.2527/1997).

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

  1. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07.
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο δημόσιο.
  5. Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ και ο αριθμός μητρώου ΙΚΑ του αιτούντος.

 Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Θηβαίων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, έως 8/6/2016 (αρμ. υπάλληλος Κυρίκου Γαρυφαλλιά, τηλ. επικ. 2262350684).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Eurobank: Το παρόν και το μέλλον της αποταμίευσης στην Ελλάδα

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο διοικητής της …