Κ. Σπανός: "Τα ‘θελε ο Καραγεωργόπουλος" (VIDEO)

Μια ομολογουμένως τραγική εμφάνιση είχε ο φερόμενος ως Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Κώστας Σπανός, ευρισκόμενος σε πλήρη αμηχανία μπροστά στα αμείλικτα ερωτήματα των δημοσιογράφων Γ. Πλη και Δ. Χωρίτου του τηλεοπτικού σταθμού Super B.

Αρχικά προσπάθησε να «ξεπλύνει» την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του γνωστού συνδικαλιστή Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, από στελέχη του ΠΑΜΕ, εντός της αίθουσας συνελεύσεων του ΕΚΠ την περασμένη Κυριακή, λέγοντας λίγο πολύ ότι «τα ήθελε και τα έπαθε το θύμα» (!!), ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ισχυριζόμενος ότι δεν υπήρξε ξυλοδαρμός παρά μόνο... χάδια..!

Σε κάποιο σημείο της εκπομπής παρεμβαίνει τηλεφωνικά και η πρόεδρος σχολικών καθαριστριών Χριστίνα Διδάχου, ζητώντας από τον κ. Σπανό να της εξηγήσει τους λόγους που αποκλείστηκε το σωματείο της από το συνέδριο. Εκεί πραγματικά ο κ. Σπανός «εξέπληξε» τους πάντες: Δεν γνώριζε για ποιο λόγο αποκλείστηκαν οι σχολικές καθαρίστριες, βγάζοντας εκτός ρούχων δημοσιογράφους και τηλεθεατές.

Παρακολουθήστε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

 


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …