Δεν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά τα 2 μικρά παιδιά της οικογένειας στη Λέρο!

Η ιατροδικαστική έκθεση ανατρέπη ακόμη και την ομολογία του πατέρα για σεξουαλκή κακοποίηση των παιδιών του, στην περίπτωση της Λέρου, καθώς όπως μετέδωσε ο ANT1 στο κεντρικό του δελτίο, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή «δεν υπήρξε ποτέ και από κανέναν σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών».

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος ανέφερε:

«Δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης. Δεν έχει πραγματοποιηθεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο».

Μετά από αυτή την έκθεση η υπόθεση μετατρέπεται σε θρίλερ αφού τα αποτελέσματα έρχονται σε αντιπαράθεση με τα όσα κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου τα ίδια τα παιδιά, βάσει των οποίων οι γονείς κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Επίσης και ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας είχε περιέγραψε τους ξυλοδαρμούς και την κακοποίηση από τον πατέρα του και είπε στον ΑΝΤ1 ότι «Πήγε σε γιατρό γιατί ήθελε να πει ότι την παρενοχλούσε ο πατέρας μου και μίλησε σε μια ξαδέλφη μου, ότι ο μπαμπάς με βιάζει. Και η γιατρός μου είπε ότι “το παιδί έχει βιαστεί”».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το νοσοκομείο Παίδων που είχε εξεταστεί η μικρή δεν εντοπίστηκε σεξουαλική κακοποίηση: «Διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας μη συνδεόμενες με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης», δήλωσε ο κοινός διοικητής νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μάντζος στον ΣΚΑΪ 100.3: Άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Πώς σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί και …