Μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις νέων θέσεων

Ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της υπηρεσίας της Πολιτικής Προστασίας-Πυροπροστασίας (καθαρισμός-αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων) και συγκεκριμένα για το διάστημα μέχρι την λήξη της αντιπυρικής περιόδου, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 79/2018 απόφαση του Δ.Σ. (ΑΔΑ: 7ΑΧΦΩ1Ξ-ΟΔΓ), που ελέγχθηκε για τη νομιμότητα της με την ΑΔΑ:6ΦΟΦΟΡ1Κ- ΦΧΛ, του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ανακοινώνει ο Δήμος Σαρωνικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Σαρωνικού (Δ/νση Λ. Αθηνών & Ρήγα Φεραίου, τηλ. 2299320320-1) και αρμόδια για την παραλαβή των αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι η κα Νάνου Ευαγγελία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 έως 14.00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, μέχρι και σήμερα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ. Πότε και πως θα πάρουν οι δικαιούχοι τα δωρεάν βιβλία

ΟΠΕΚΑ. Πότε και πως θα πάρουν οι δικαιούχοι τα δωρεάν βιβλία. Τις πρώτες ημέρες του …