76755066

Το «φακελάκι» των 1.200 ευρώ και οι χειροπέδες

Συνελήφθη για παθητική δωροδοκία, έπειτα από καταγγελία πολίτη για απαίτηση χρηματικού ποσού, προκειμένου να διεκπεραιώσει προσωπική του υπόθεση του, υπάλληλος του Δήμου Ευβοίας, μετά από προκαθορισμένη συνάντηση, με προσημειωμένο χρηματικό ποσ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό η αστυνομία:

"Συνελήφθη σε περιοχή της Ευβοίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, υπάλληλος Δήμου Ευβοίας, με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας.

Προηγήθηκε καταγγελία πολίτη προς τις Αστυνομικές Αρχές, για απαίτηση χρηματικού ποσού, προκειμένου να διεκπεραιώσει προσωπική του υπόθεση.

Μετά την λήξη της προκαθορισμένης συνάντησης μεταξύ του πολίτη και υπαλλήλου, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, εντός εσώκλειστου φακέλου, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (1.200) ευρώ.

Την προανάκριση διενεργεί τοπικό Αστυνομικό Τμήμα της Εύβοιας."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λεωφορεία και Τρόλεϊ. Αλλαγές δρομολογίων την Τετάρτη 29.5.2024

Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, λόγω διεξαγωγής του …