Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας!

Η παράταξη "Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία - ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ", παρά τις επιφυλάξεις και την έντονη αμφισβήτησή της για τη νομιμότητα των διαδικασιών που ακολουθούνται από το παραπροεδρείο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, το οποίο εισηγήθηκε στο «συνέδριο» της βίας και της νοθείας του προπερασμένου Σαββατοκύριακου, τον εκτοπισμό εννέα (9) συνολικά σωματείων και δεκάδων εκλεγμένων αντιπροσώπων, κατέθεσε τελικά το ψηφοδέλτιό της στην Εφορευτική Επιτροπή, όπως τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε

"Άπαντες νόμιμα εκλεγμένοι αντιπρόσωποι οικονομικά τακτοποιημένων σωματείων – μελών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, υποβάλλαμε μέσω της επικεφαλής μας Σταυρούλας Παναγοπούλου – Νικολάου, το ψηφοδέλτιο του εκλογικού μας συνδυασμού με την επωνυμία «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ – ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ», επισυνάπτοντας και τις ατομικές αιτήσεις υποψηφιότητας για κάθε έναν από εμάς.

Το ψηφοδέλτιό μας έχει ως ακολούθως:

 

Καλούμε τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής να σταθούν στο ύψος του ρόλου τους και να μην συνεχίσουν στον ίδιο κατηφορικό δρόμο, όπως συνέβη με το παραπροεδρείο.

“Ubi concordia, ibi victoria!”

«Όπου ενότητα εκεί η νίκη!!!»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Εκρηκτικό» το κλίμα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Κόντρες για τα οικονομικά του κόμματος

Επεισόδιο μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιου Γεωργόπουλου - …