Απόφαση Γ.Γ. Αποκεντρωμένης για προσλήψεις

Ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου  ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού επτά (7) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του, ύστερα από την υπ’ αριθ 171/2018 απόφαση του Δ.Σ, που εγκρίθηκε με την αριθ. 102965/29-5-2018 απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, ο Δήμος Σικυωνίων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Υπεύθυνη δήλωση για πιθανό κώλυμα υπέρβασης της 2μηνης απασχόλησης.
  3. Για την ειδικότητα των οδηγών α) φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού. β) Φωτοαντίγραφο άδειας οδήγησης. γ) Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο Π.Ε.Ι. (όπου χρειάζεται).
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Σικυωνίων στη Δ/νση:

  • Γ. Γεννηματά 2 – ΤΚ 20200 / Κιάτο, τηλ.: 27423-60148)

κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και αρμόδιος για την παραλαβή των αιτήσεων, είναι ο υπάλληλος : κ. Βλάσιος Γεωργίου .

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: «Με Rafale και F-35 η Ελλάδα υπερέχει σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο – Χρειαζόμαστε Eurofighter»

«Οι ΗΠΑ αλλάζουν τις ισορροπίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και θα δώσουν στην Ελλάδα και …