Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης της δολοφονίας 13χρονης στην Άμφισσα

Παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα ο 34χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 13χρονη Γιαννούλα σε καταυλισμό Ρομά στην Άμφισσα. Ο δράστης παραδόθηκε και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης από τις 4 Ιουνίου. Ο 34χρονος επιχειρηματίας μετά το φονικό εγκατάλειψε την περιοχή και εξαφανίστηκε προκειμένου να αποφύγει όχι τόσο τη σύλληψη, αλλά το λιντσάρισμα από τους εξαγριωμένους Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έφτασε στο Α.Τ. μετά από συνεννόηση του συνηγόρου του με τις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει οι συγγενείς της ανήλικης Ρομά που έχασε τη ζωή της, αφορμή για τον τσακωμό των Ρομά με τον επιχειρηματία ήταν η… προτεραιότητα στο δρόμο μέσα στον καταυλισμό!

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, ο ιδιοκτήτης κρεοπωλείου κινούταν με το όχημά του μέσα στον καταυλισμό το απόγευμα της Δευτέρας, με κατεύθυνση το στάβλο του. Ωστόσο, άτομα Ρομά ήταν στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα -όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι- να προκληθεί ένταση ανάμεσά τους, η οποία οδήγησε σε χειροδικίες. Ο επιχειρηματίας έφυγε από το σημείο, αλλά γύρισε πίσω με μία… καραμπίνα.

Τότε άρχισε να πυροβολεί στα… τυφλά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα άτυχο κορίτσι στο κεφάλι, ενώ ακόμη ένας Ρομά τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. Η 13χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της πόλης όπου μεταφέρθηκε άμεσα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Πιστεύω ότι έχω τα εχέγγυα να έχω μια πραγματικά άριστη κυβέρνηση»

«Η πραγματικότητα είναι ότι εάν πετύχω σε αυτό το οποίο κάνω, πολλές καριέρες παραδοσιακών πολιτικών …