?????????????????????????????????????????????????????????

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων εξέπνευσε βρέφος 8 μηνών!

?????????????????????????????????????????????????????????

Ένα βρέφος μόλις 8 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν καθώς είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.

«Το Σάββατο το πρωί ήρθε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ένα βρέφος 8 μηνών το οποίο έφερε τα συμπτώματα του ιού της μηνιγγίτιδας. Δυστυχώς, η κατάστασή του ήταν πολύ βεβαρημένη», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost.gr, o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή έθεσαν σε προτεραιότητα το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Δυστυχώς, η μηνιγγίτιδα φαίνεται ότι ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο με αποτέλεσμα ο οργανισμός του βρέφους να μην αντέξει και λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δούκας στον ΣΚΑΪ: Θα παραμείνω δήμαρχος έχω τεκμηριώσει τον διττό ρόλο

Πώς θα συνδυάσει τους δύο ρόλους ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του …