Αναγνώριση συνταξιοδοτικών ετών

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Σχολικών Φυλάκων Ελλάδας μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σπαρτινό (Αχαΐας) και Γ. Θεοφύλακτο (Κοζάνης) συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Α. Πετρόπουλο στην Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το δίκαιο αίτημα των σχολικών φυλάκων για τη δυνατότητα υπαγωγής στην πλήρη ασφάλιση όλων των σχολικών φυλάκων που ήταν σε προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας το 2001 έως το 2006 και όχι μόνο όσων έχουν θετικές δικαστικές αποφάσεις.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι δυνατό στο νομοσχέδιο, που σύντομα θα κατατεθεί από το Υπουργείο Εργασίας, και περιλαμβάνει διάταξη για το θέμα των σχολικών φυλάκων, να προβλεφθεί η κατάλληλη διατύπωση που θα αναγνωρίζει τα συνταξιοδοτικά έτη όλων των σχολικών φυλάκων που εργάστηκαν το 2001-2006.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης προς Σκόπια και Τουρκία: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους

Για την Τουρκία ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «οι κόκκινες γραμμές μας είναι αδιαπραγμάτευτες, και …