Έκκληση βοήθειας για άνεργη με σοβαρό πρόβλημα υγείας

"Η Διοικούσα Επιτροπή του Ν.Τ. Αχαΐας ενημερώθηκε ότι συνάδελφος πολιτικός μηχανικός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και κατόπιν επικοινωνίας με φιλικά της πρόσωπα διαπιστώσαμε ότι λόγω του παραπάνω παραμένει άνεργη για αρκετό διάστημα", τονίζοντας στην ανακοίνωσή της:

"Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί κάθε συνάδελφο-σα να δείξει έμπρακτα την συμπαράστασή του, συνδράμοντας με όποια οικονομική δυνατότητα έχει ώστε η συνάδελφος να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα αυτό και να επιστρέψει πάλι στην οικία της. Σας καλούμε να συνεισφέρεται από το υστέρημα σας κάθε δυνατή βοήθεια για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας και το μεγάλο κόστος αυτής, καθώς και άλλα τρέχοντα οικονομικά προβλήματα.

Τα στοιχεία της συναδέλφου βρίσκονται, για κάθε ενδιαφερόμενο, στο Νομαρχιακό Τμήμα Αχαΐας και ο λογαριασμός του Τμήματος που ο καθένας μας μπορεί να συνεισφέρει με αιτιολογία κατάθεσης «Οικονομική Βοήθεια» είναι Τράπεζα ALPHA BANK 4150 0200 2007 949 με IBAN: GR89 0140 4150 4150 0200 2007 949".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δούκας στον ΣΚΑΪ: Θα παραμείνω δήμαρχος έχω τεκμηριώσει τον διττό ρόλο

Πώς θα συνδυάσει τους δύο ρόλους ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του …